Условия за PULSE точки

УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА УСКОРИ ПУЛС С PULSE ТОЧКИ

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, В ПЕРИОДА ОТ 10.08.2017 Г. ДО 30.09.2017 Г. ВКЛ. КАМПАНИЯТА С PULSE ТОЧКИ НЯМА ДА БЪДЕ АКТИВНА И НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ПЕЧЕЛИТЕ, КАКТО И ДА ПЛАЩАТЕ С PULSE ТОЧКИ ЗА СВОИТЕ ПОРЪЧКИ! 

 

Пазарувайте при нас с PULSE точки и спестявайте пари!

Събирайте точки с всяка поръчка!

Върнете си всяка изхарчена при нас стотинка!

 

Пълни условия на кампанията „Ускори пулс с PULSE точки“ на Арт Плюс:

 1. Всеки, който иска да се възползва от промоциите с PULSE продукти, трябва да има регистрация в нашия сайт – www.artplus.bg/new
 2. За всяка поръчка, направена в периода от 20.01.2017 г. до 31.12.2017 г., Вие получавате PULSE точки, независимо от вида на поръчаните продукти. Тези точки се натрупват и съхраняват във Вашия профил, веднага щом поръчката Ви е обработена.
 3. Приравняването на парични средства към PULSE точки е следното: 1 стотинка = 1 PULSE точка. За всяка направена поръчка, Вие ще получавате бонус – еквивалент на стойността на поръчката в PULSE точки.
  Например: Ако направите поръчка на стойност 20 лв. (без значение от поръчаните артикули), Вие получавате 2000 PULSE точки, които можете да използвате за закупуване на PULSE артикули.
 4. Събраните във Вашия профил PULSE точки могат да бъдат похарчени единствено и само за закупуване на артикули от специалната секция PULSE в нашия интернет магазин – http://artplus.bg/new/index.php/bonus-pulse.html Артикулите от специалната секция могат да бъдат заплатени изцяло или частично с PULSE точки. Ако имате натрупано достатъчно количество PULSE точки можете да заплатите стойността на цялата си поръчка с тях. Ако нямате натрупан достатъчен брой PULSE точки или не желаете да похарчите всичките си точки за 1 поръчка, можете да платите избрана от Вас част от поръчката с PULSE точки, а остатъка да доплатите на равностойност в български лева. Когато не изхарчите всичките си натрупани PULSE точки, остатъкът се запазва във Вашия профил за бъдещи покупки. Вие сами избирате кога и по колко да харчите от своите PULSE точки.
 5. Цената на всеки артикул от секция PULSE има еквивалент и в PULSE точки. При желание от Ваша страна или когато нямате достатъчно PULSE точки, всички артикули от специалната PULSE секция могат да бъдат закупени и на обявената в български лева цена за всеки от тях.
 6. Всеки потребител на нашия сайт има свободата да избере желаните от него продукти от секция PULSE и да замени събраните си точки или част от тях за съответните продукти.
 7. За поръчки, заплатени изцяло или частично с PULSE точки, Вие не трупате обратно нови PULSE точки.
 8. За поръчки, заплатени изцяло с PULSE точки, доставката в рамките на Р. България е на стойност 6 лв.
 9. При използването на PULSE точки за поръчка на PULSE продукти от сайта www.artplus.bg/new, Вие се съгласявате с всички точки по настоящите условия.
 10. Арт Плюс, в ролята на организатор на настоящата кампания „Ускори пулс с PULSE точки“, си запазва правото по всяко време да променя настоящите Условия като измененията влизат в сила след публикуването им на сайта.

PULSE-ът се ускорява, когато ползвате PULSE точки!

 

 

СЪБРАЛИ СТЕ ВЕЧЕ PULSE ТОЧКИ, НО НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА ПАЗАРУВАТЕ С ТЯХ? ВИЖТЕ В 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Art Plus
Този сайт използва бисквитки (cookies). С продължаване на сърфирането в сайта, Вие се съгласявате със събирането на данни за потреблението, които са ни нужни, за да Ви предоставим максимално релевантна, полезна и актуална информация от нас.