А1 Клуб е програмата за лоялни клиенти на А1.
A1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Със своите 4 000 служители телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги до над 4,5 милиона клиенти.
С А1 Клуб, абонатите на компанията, могат да се възползват от разнообразни, изгодни и ексклузивни оферти, които се предлагат както от А1, така и от различни търговски партньори на програмата.
В лоялната програма А1 Клуб всички клиенти на А1 ползват отстъпки в над 230 бранда със своя уникален клубен номер.
Членовете на програмата ще могат да пазаруват с намаление в широк избор от търговски обекти и вериги като бензиностанции, магазини за мода, спортни стоки и аксесоари, хотели, туроператори и други.

Най-доброто място за Вас и Вашите деца. Клубът, в който мечтите стават реалност.
Trinity kids e създаден, за да предложи хармония и уют, качество и стил, отношение и признателност, че се доверявате на нас. Trinity kids е еталон за висок стандарт, притежаване на иновационна насока в организацията и реализация на детски празници, съобразени с Вашите изисквания. Индивидуалният подход, който ще Ви предложим е гаранция за отличен краен резултат.

„Олимпия Футбол Клуб” е детски футболен клуб, чиято основна цел е развитие на футболните умения на децата от най-ранна възраст. Високото ниво на компетенции на треньорския екип е предпоставка този процес да се случва по най-добрия начин. Партньори сме в спортните дейности на редица столични детски градини и училища.