Криминален трилър

Меки корици, 434 страници

10.00 лв.

2 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9789541702451

Описание

“Завещанието” е криминален трилър от Елизабет Адлър, който предлага множество обрати и неочаквана развръзка на историята.

Сюжет:

Сър Робърт Уолдо Хардуик, английски магнат, загива загадъчно в автомобилна катастрофа. Но той оставя бележка, в която са записани имената на шестима души, които подозира, че искат смъртта му. Дейзи Кийн и частният детектив Хари Монтана завеждат шестимата заподозрени на пътуване по Средиземно море, като всички разноски се плащат от покойния сър Робърт.

Докато посещават последователно Монте Карло, Сен Тропе и Соренто, мистерията става все по-голяма. И неочакваните обрати са само началото…

Накрая пристигат в красивата вила “Белкис” на остров Капри, където ще бъде прочетено завещанието на сър Робърт… и ще падне маската на убиеца.

За автора:

Елизабет Адлър е английска писателка на бестселъри в жанра романс и романтичен трилър. Писала е и под псевдонима Ариана Скот.

Когато дъщеря ѝ отива в интернат в нея се възвръща желанието да пише и тя бива обсебена от писателското си поприще. Първият си исторически романс „Leonie“ пише в Париж и в Южна Франция. Той е публикуван през 1985 г. във Великобритания и САЩ, след като обемът му е намален от 500 на 75 страници.

Втората ѝ творба е съвременният романтичен трилър „Дъщери на греха“, който е публикуван от издателите под псевдоним поради неговия различен жанр. Следват продължението на „Leonie“ – „Peach“, и романтичния трилър „Изплъзващи се образи“, който за последно е публикуван под псевдонима ѝ.

Оттогава Елизабет Адлър е автор на над 30 романа, много от които са били челните места на списъците на бестселърите.

Характерно за нейните съвременни романи е, че те описват действителни места, които самата писателка е посетила през живота си. Много от героите ѝ са с прототипи от нейното семейство, роднини или личности, които е срещнала в разнообразния ѝ живот.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Завещанието – Елизабет Адлър“