арт плюс

16.99 лв.

5 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9786191650583
Категории: ,

Описание

Новите крале на скандинавския черен роман с 250 000 продадени екземпляра само в Швеция и с над 3 000 000 тираж по света! Преведени на 25 езика и издадени в 27 страни.
Зак – книга първа от сензационната серия, която включва и романите “Леон”, “Бамби” и “Посейдон”.

Четири млади тайландки, работещи в салон за масажи в Стокхолм, са брутално убити. Петата е изхвърлена от кола пред една болница – в безсъзнание и… без крака.
Зак Хери – 27 годишен следовател от отдела за специални престъпления към Стокхолмската полиция, е силен, красив съвременен Херкулес, който като античният герой ще трябва да извърши истински подвизи, докато разчиства Авгиевите обори – от социалните подземия, до политическите върхове. Денем Зак е блестящ полицай, нощем – крал на дансинга в нелегалните нощни клубове. Обременен с прегрешения в сянката на града и притискан от службата за вътрешно разследване, младият следовател се опитва да открие движещата сила зад убийствата в предградието Сьодермалм. Дали убиецът е секс-маниак, превъртял ултранационалист, или трафикант на хора, сам ли е, или е част от някаква структура? Нишките се късат една по една, всяка следа изстива или води в погрешна посока, а Зак затъва все повече в кошмара, усещайки само как тъмни могъщи сенки се въртят около него и стесняват обръча…

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Зак – Монс Калентофт & Маркус Лутеман“