АРТ ПЛЮС

16.00 лв.

5 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9789549625141

Описание

Либърти Джоунс има мечти и решимост да избяга от затънтеното градче Уелкъм, Тексас – ако не позволи на дивото си сърце да управлява разума ѝ. Харди Кейтс е момче от нейната черга, но гледа на Либърти като на нещо непълно забранено. Собствените му амбиции са по-големи от Уелкъм, а Либърти е само усложнение, което не му трябва. Но нещо магично и властно ги привлича един към друг, нещо опасно и по-силно от двамата.

Когато Харди напуска градчето в преследване на бъдещето си, Либърти осттава съвсем сама с малката си сестричка, която трябва някакси да отгледа. Надеждите за колеж се изпаряват, а Либърти скоро попада под властта на магната Чърчил Травис. Вратите на разкошното му имение се отварят пред Либърти, но вътре съвсем не я очаква килим от рози. Семейството на милиардера съвсем не е очаровано, а най-големият му син направо не може да я понася. Клюката, че богатото „татенце“ е хвърлил око на красавицата с мексиканска кръв, а тя няма нищо против да бъде неговото „захарче“, плъзва бързо като змийски език…

Животът на едно „Захарче“ всъщност никак не е сладък. Сладките мечти често нагарчат, особено ако трябва да минеш през огън и пепел, за да ги постигнеш, а в сърцето ти няма място за двама мъже, заслепени от толкова много ярост и амбиция. Какво ще научи Либърти в трудния път към щастието?Какъв избор трябва да направи?

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Захарче – Лайза Клейпас“