Не пропускай трилогията “Макстън Хол” – „Спаси ме“, „Спаси се“ и „Спаси ни“ с намалена цена в комплект този месец!

29.80 лв. 44.70 лв.

3 налични (може да бъде поръчан и преди запълване на наличност)

Кол.

Icon Попитайте ни

Описание

Пари, блясък, лукс, власт – все неща, които съвсем не представляват интерес за Руби Бел. Единственото, за което тя копнее, е да завърши с отличие колежа „Макстън Хол“ – едно от най-престижните и скъпи частни училища в Англия.

В центъра на суетата и суматохата в колежа се намира неговият таен лидер — Джеймс Бофорт. Според Руби той е твърде арогантен, твърде привлекателен и твърде богат и тя е категорична, че не желае да има нищо общо с него. Или поне така си мисли, но скоро ще осъзнае, че няма избор…

 

„Спаси ме“ е първа книга от трилогията на Мона Кастен за колежа „Макстън Хол“.

Ако сте нетърпеливи да разберете как продължава историята на героите, направете го, като поръчате и книга втора – „Спаси се“.

Руби е съсипана – любовта ѝ към Джеймс е най-силното чувство, което е изпитвала някога, а ето че сега вместо нея усеща единствено болката от предателството му.

Руби мечтае за стария си живот – липсва ѝ времето, когато не е познавала никого в колежа „Макстън Хол“ и е била далеч от покварения елитарен кръг на съучениците си. Но тя не може просто да забрави Джеймс – особено когато той очевидно се старае да направи всичко възможно, за да спечели отново сърцето ѝ.

 

Ако сте пропуснали първата книга от трилогията на Мона Кастен за колежа „Макстън Хол“, можете да я поръчате оттук – „Спаси ме“.

 

Те идват от различни светове, но са създадени един за другСПАСИ НИ
Руби и Джеймс вярват, че са успели да се преборят с всички предизвикателства, които са стоели на пътя им. Но скоро задълженията, които обвързват Джеймс със семейството му, заплашват да помрачат щастието на младата двойка за пореден път. Може би все пак двата свята, на които младежите принадлежат, действително са твърде различни…
Затаете дъх за грандиозния финал на вълнуващата любовна история между Руби и Джеймс!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Трилогия “Макстън Хол” – Мона Кастен“

Подобни