ART PLUS

19.90 лв. 36.90 лв.

Изчерпан

Описание

Анотация на “Код на себеосъзнаването”:

Препрограмирай мозъка си за щастие!

Цената, която плащаме за съвременния бърз и „винаги включен в мрежата“ начин на живот често е стрес, безпокойство и депресия. Макар и да черпи от древна мъдрост, Доналд Алтман използва научни познания за мозъка от двадесет и първи век, за да създаде практични, всекидневни стратегии за преживяване на по-необременено и по-малко заплетено състояние на съществуване. Тези техники активират отново естествените способности, които вече притежавате.

Четирите ключа за отключване на осъзнаване са тялото, разумът, духът и взаимоотношенията. Алтман предоставя практики за превръщане на всеки ключ в задоволство, увереност и радост, включително това да промени нашите умствени и емоционални схващания, които обитават тялото и неговата „способност да усеща“, като изследва духовната връзка и използва ползотворно лечебните сили на общност и взаимоотношение. Приканващи и достъпни за тези, които са нови в осъзнаването, но достатъчно изчерпателни за практикуващи с повече опит, тези мощни инструменти ще ви помогнат да промените живота си отвътре навън.

ПОТЕНЦИАЛЪТ ВТЕБ – ДЖОУЗЕФ КЛОУ

Джоузеф Клоу помага на хората да трансформират живота си, откакто навършва 18 годни. Собственото му пътуване от един срамежлив, угрижен младеж до влиятелен житейски съветник му дава уникален поглед върху това как всеки може да надскочи предишната си същност. Сега Джоузеф споделя с вас свежите и динамични техники, които е усвоил през 10-годишния си опит в помагането на всякакъв тип хора за откриване на собствения потенциал, включително и на много популярни личности.

“Едноминутна концентрация на ума” от Доналд Алтман:

Да изживяваш пълноценно всеки миг е начинът да постигнеш вътрешен мир и благосъстояние. Да се каже обаче е по-лесно, отколкото да се направи. Особено в забързаното ежедневие, което непрекъснато изисква нашето време и внимание. Как да практикувате концентрация на ума, когато сте изправени постоянно срещу несговорчиви колеги, претоварени графици и трудни деца? В тази книга Доналд Алтман предлага различни начини как да използвате преимуществата на концентрацията на ума в ежедневието си. С помощта на 50 упражнения и практики ще постигнете собствено осъзнаване и балансиране. Това ще ви помогне да откриете радостта от малките удоволствия в живота, да постигнете сами удовлетворение в работата, да заздравите връзките си с околните, да промените нездравословните си навици и да постигнете личен мир дори насред хаоса и несигурността.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Три Книги за Самоусъвършенстване“

Подобни