3 невероятни романа от Бет Кери в комплект с намалена цена сега!

29.98 лв. 44.97 лв.

5 налични

Кол.

Icon Попитайте ни

Описание

Защото си моя

В момента, в който Франческа и Ян се срещат, между тях пламва страстно привличане – за Ян младата жена е неустоима със своята невинност и чистота. Франческа намира самия него за плашещо магнетичен – мрачен, доминантен, безкомпромисен и… забранен. Случващото се помежду им не може да бъде пренебрегнато – те нямат друг избор, освен да се отдадат на горещата си връзка.

Франческа и Ян се отдават на страстта си в момента, в който желанието ги завладее – в частния самолет или по време на разходка в Париж, независимо дали са в оживения музей, или насаме в луксозната хотелска стая. Но докато отношенията им се задълбочават все повече, Франческа открива неща за Ян и за самата себе си, които завинаги променят правилата на общата им игра. Двамата се натъкват на неочаквани открития, които разтърсват живота им до основи..

Когато съм с теб

Eлиз Mapтeн – 6oгaтa купонджийка, плаваща  уверено във водume на висшето общество-идва в Чuкаго, за да дokaже на себе си и на света, че притежава забележителни качества . Ho това, koemo He oчаква, e, чe щe ce okaжe под доминантното еротично влияние на заможния и харизматичен Люси- си Aьоно – човекът по който си падала oщe kаmo момиче. Неустоимата загадка, kоято го обгръща, kapa Жените да се чувстват уязвими и безпомощни най-вече ненаситни за вниманието му. Ho Eлиз не е която и да е жена. Тя отдавна обича дa cu играе с огъня и няма търпение да разкрие енигмaтa, Bumaeщa okoлo Aюсиен. Kakвo г0 e нakapaлo да намери дом в Чuкаго, с ново име и друга самоличност? Кой е Йын Ноубъл, провоkamuвният непознат, стоящ в сянката на Люсиен? И защо Лоcuен  се е заел да го следи посред нощ?
 Дokamo Eau3 u Alocuen ce pазвихрят Bce no-omдaдено В своята oпaсна еротична игра, Люсuен се измъчва от мисълта, че прелестната огнена стихия, kоято Елиз е запалила, може не просто да разкрие най-дълбоките му maйни, но и ga го принуди дa nреkpачи всичките cи граници, изпenелявайки бъдещеmo u на дваматa.

Поглед навътре

ПРОСТО ЩЕ СТОИШ ТАМ И ЩЕ ГЛЕДАШ?

Елинор Бригс просто не може да устои на изкушението – гледката на мъжа, живеещ в сградата отсреща, я подлудява. Тя копнее да остане насаме с него и да почувства докосването му по кожата си. За да го покори обаче, тя ще трябва да се отърси от свяна и задръжките си и да се превърне в съблазнителката, която дори не си е представяла, че може да бъде. Единственият проблем е да намери подходящ начин да се запознае с него…

ИЛИ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИШ В ИГРАТА?

За предприемача милионер Трей Риърдан сексът е леснодостъпно забавление. Но да открие жена, която да го развълнува истински, сякаш е невъзможно. Или поне така изглежда, докато една спокойна вечер, прекарана в четене в кварталното кафене, не се превръща във влудяващо еротично преживяване. И всичко това се дължи на красивата брюнетка, която небрежно оставя бележка на Трей, в която съблазнително го кани да погледне през прозореца си в единайсет часа довечера. Но когато моментът на истината настъпва, нито един от двамата не е подготвен за това, което ще последва…

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Три горещи романа – Бет Кери“

Подобни