арт плюс

14.00 лв.

10 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Категории: ,

Описание

ТАЙНАТА НА ЕКСКАЛИБУР

Легендарно оръжие

Който го притежава е неудържим в битка – ето защо Екскалибур, легендарният меч на крал Артур, е бил толкова желан през вековете. Но той е изчезнал преди повече от хиляда години… Или никога не е съществувал? Едно криптирано съобщение до археоложката Нина Уайлд може би ще промени всичко.

Безскрупулен убиец

Историкът Бернд Руст вярва, че е открил скривалището, където е погребан Екскалибур… и че мечът може би е ключ към обуздаването на гигантски сили. Нина е скептична – докато пред очите ѝ върху челото на стария учен кацва яркозелената точка на лазерен прицел и миг по-късно Руст замлъква завинаги.

Рискован лов

Нина и нейният приятел, бившият командос Еди Чейс, скоро са тласнати във водовъртежа на смъртоносно преследване – по следите на Екскалибур. От Сирийската пустиня до арктическата пустош на Русия Нина и Чейс трябва да се сражават с противник, който разполага с колосални финансови и политически ресурси и търси нещо много повече от една историческа реликва – в XXI век, който владее тайната на Екскалибур – държи цялата власт над света.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Тайната на Екскалибур – Анди Макдермът“