Готови ли сте за планинска драма и мистерия?

Меки корици, 264 страници

10.00 лв.

Изчерпан

Код: 9786191914333

Описание

Под обновената корица на „Самоубийци“ ще намерите една планинска одисея, в която главният герой Матей Пропанов, тръгва по следите на мистериозни самоубийства в средите на алпинистите.

Матей е експерт по скално катерене от кв. Драгалевци, останал без живи роднини и приятели, който не обича да подминава чуждите проблеми и неволи. Принуден от своята съвест, поема към намирането на приятелството, добротата и любовта.

Но дали това пътуване няма да го срещне с неговия най-опасен враг в този живот? Това ще разберете в романа „Самоубийци“, вдъхновен от действителни събития.

За автора:

Ян Ван Сейл е псевдоним на супер продуктивния български автор Явор Веселинов.

Роден е на 13 декември 1975 г. в кв. Драгалевци, София, където израства. Завършва 22-ро СОУ „Георги С. Раковски“ в София. По това време пише кратки разкази и поезия. След отбиване на военна служба, през 1996 г. записва ветеринарна медицина към Ветеринарния факултет на ЛТУ – София. През това време работи в строителството и стажува като помощник в различни ветеринарни практики.

По време на следването, създава студентска театрална група „Cauda equina“, с която прави представления на пиеси, създадени по негови текстове в рими. По това време пише и развива своя дебютен роман „Самоубийци“.

След завършването си създава собствена ветеринарна практика, „Грижа за тях“, в родното си място – кв. Драгалевци, София.

2 reviews for Самоубийци – Ян Ван Сейл

(потвърден клиент):

Тъкмо затворих последните страници! Колкото и да си мислиш, че знаеш края… Си изненадан най-неочаквано… Прекрасно написана история…за доброто и злото, за смъртта и желанието за живот, за тъмната страна на човека и за неговата сила. Благодаря за изживяването!

    :

    Благодарим Ви за прекрасния отзив! Подобни думи ни дават стимул да помагаме на повече български автори като издаваме и популяризираме техните романи!

:

Благодарности на автора и издателството за прекрасната история! Прочетох я на един дъх буквално!

    :

    Благодарим Ви и ние за чудесния отзив и се радваме че книгата Ви е харесала!

Добавяне на отзив