Бестселър №1 на „Ню Йорк Таймс“!

Меки корици, 312 страници

10.00 лв.

Изчерпан

Код: 9789541702772

Описание

„Признат за виновен“ е роман от Карън Робърдс – авторка на бестселъри, която „Ню Йорк Таймс“ нарича „един от най-популярните гласове в женската литература“.

Сюжет на „Признат за виновен“:

Кейт Уайт е самотна майка и постигнал успех прокурор от Филаделфия. Свикнала е с предизвикателствата, но не и с такива като Марио Кастеланос, жестокия престъпник, когото е наета да осъди. Кейт и Марио са се срещали и преди, и то в един от най-нещастните периоди от живота на Кейт. Марио знае тайната и.

Сега Кейт има само една възможност- да играе играта на Марио. Но когато убийството става част от играта, детективът от отдел „Убийства“ Том Брага е назначен да води разследването. Още една заплаха, този път дори по-голяма, изплува от миналото на Кейт и тя открива, че единстветият, към когото може да се обърне за помощ, е Том- човека пред когото никога не би могла да разкрие истината…

За автора:

Карън Робърдс е американска писателка на бестселъри в жанра исторически и съвременен любовен роман, и романтичен трилър. В България е издавана и под имената Карин Робърдс и Карен Робъртс.

През 1985 г. излиза нейният съвременен романтичен трилър „Робиня на любовта“ от различен от дотогавашния ѝ издател. Той става бестселър и се превръща в истински старт за нейната писателска кариера.

През 1995 г. печели наградата на „Romantic Times“ за съвременен роман на годината за „Walking After Midnight“, а през 2012 г. наградата за най-добър романтичен трилър на годината за „Sleepwalker“.

Карън Робърдс печели различни награди за своите исторически романси. През 1985 г. получава наградата за най-добър нов съвременен писател от „Romantic Times“ и наградата „Сребърен сертификат“ от „Affaire de Coeur“ за романса си „Робиня на любовта“. През 1986 г. „Romantic Times“ и дава награда за най-добър роман за „Wild Orchids“ и наградата „Сребърна писалка“ за „Dark Torment“, през 1987 г. „Златен сертификат“ за „Loving Julia“.

Произведенията на писателката са редовно в списъците на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“, „USA Today“ и „Пъблишер Уикли“. Те са преведени на над 11 езика по целия свят.

Допълнителна информация

Размери 20 × 13 × 2 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Признат за виновен – Карън Робърдс“