“Разкажи ми твоите най-дълбоки и тъмни тайни. Предизвиквам те!”

Меки корици, 344 страници

14.99 лв.

4 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9786191914241

Описание

„Пристрастен към греха“ е една невероятно секси, провокативна и смела история от Моника Джеймс.

Това е разказът на д-р Диксън Матюс – най-добрия психиатър в Ню Йорк. За 500 долара на час хората му разкриват най-мрачните и най-греховните си тайни и пристрастявания. А какви са неговите?

“Казвам се д-р Диксън Матюс и съм най-добрият психиатър в Ню Йорк. За 500 долара на час хората ми разкриват най-мрачните и най-греховните си тайни и пристрастявания.
А моето пристрастяване? Сексът…
Може да съм сертифициран в разрешаването на проблемите на други хора, но не и на своите – знам, че съм изгубена кауза. Не мога да се задържа в сериозна връзка. Дори не мога да бъда с една жена два пъти.
Но всичко това е на път да се промени, благодарение на две напълно различни жени, които събуждат най-дълбоките ми желания. Коя да избера?
Знам коя би трябвало да избера, но никога не съм казвал, че аз съм главният герой на тази история или дори добрият герой. И освен това кой иска да бъде добър, когато се чувства прекрасно да бъде лош?
Моята история не е за хора със слаби сърца. Ако си играч, заложи себе си и очаквай неочакваното. Но не казвай, че не те предупредих…”

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пристрастен към греха – Моника Джеймс“

Подобни