арт плюс

14.99 лв.

5 налични

Кол.

Icon Попитайте ни

Описание

Спиращо дъха приключение

За Дейвид Томас рафтинг пътуването до Скалистите планини изглежда като перфектния антидот за проблемния му брак и шанс да възвърне младежкото си вълнение. Той пристига в хижа „Елкхорн“ – мястото, където преди двадесет и пет години заедно със съпругата си прекарват незабравим меден месец. Но този път Дейвид пристига сам.

Необикновена любовна история

Днес Сиера Стоун е управител на хижа „Елкхорн“ и опитен водач, и едва си спомня за онова съдбоносно рафтинг спускане. Но щом двамата с Дейвид се отправят отново на приключение, далеч от истинския свят и усложненията, Сиера не може да отрече силната емоционална връзка между тях. Когато условията внезапно се влошават, Сиера и Дейвид са принудени да разчитат един на друг, за да оцелеят. Изправени пред несигурно бъдеще, скоро те откриват, че единственият начин да живееш, е да поемеш риска да изгубиш всичко…

Отдалечена и в селски стил, хижата пази спомените от миналото, които разкъсват сърцето му. Спомени за страст, за спиращо дъха приключение… и за едно смело и красиво момиче, което спасява два пъти живота на Дейвид Томас.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Преходът – Алекс Лорънс“