Трилър, в който са замесени специалните служби на САЩ…

Меки корици, 312 страници

10.00 лв.

Изчерпан

Код: 9789541702901

Описание

„Правосъдие“ на Карън Робърдс ще ви държи в непрекъснато напрежение до самия край на романа, който е меко казано неочакван…

Красивата адвокатка по криминални дела Джесика Форд е принудена да следва заповедите на тайните служби относно програмата за защита на свидетели, след като става очевидец на убийството на Първата дама. Сменя името си, боядисва си косата и слага контактни лещи. За нещастие, обаче, това може да се окаже недостатъчно, тъй като лицето ѝ се появява в медиите след първия успех за престижна вашингтонска адвокатска фирма. Или поне така казва бившето ѝ гадже, агентът от тайните служби Марк Райън, чиято задача е да запази живота на всяка цена.

Съдебният процес спечелва на Джесика място в елитния екип на кантората. Тя заменя друга адвокатка, напуснала наскоро. Главният свидетел на обвинението шокира всички със сензационно разкритие, свързано със сина на щатски сенатор и въпросите не закъсняват. Дали показанията не са дадени под натиск? Дали предшественичката ѝ не е била принудена да изостави успешната си кариера и да изчезне мистериозно?
Колкото повече Джесика се приближава до истината – толкова по-ожесточена става надпреварата с времето.

За автора:

Карън Робърдс е американска писателка на бестселъри в жанра исторически и съвременен любовен роман, и романтичен трилър. В България е издавана и под имената Карин Робърдс и Карен Робъртс.

През 1985 г. излиза нейният съвременен романтичен трилър „Робиня на любовта“ от различен от дотогавашния ѝ издател. Той става бестселър и се превръща в истински старт за нейната писателска кариера.

През 1995 г. печели наградата на „Romantic Times“ за съвременен роман на годината за „Walking After Midnight“, а през 2012 г. наградата за най-добър романтичен трилър на годината за „Sleepwalker“.

Карън Робърдс печели различни награди за своите исторически романси. През 1985 г. получава наградата за най-добър нов съвременен писател от „Romantic Times“ и наградата „Сребърен сертификат“ от „Affaire de Coeur“ за романса си „Робиня на любовта“. През 1986 г. „Romantic Times“ и дава награда за най-добър роман за „Wild Orchids“ и наградата „Сребърна писалка“ за „Dark Torment“, през 1987 г. „Златен сертификат“ за „Loving Julia“.

Произведенията на писателката са редовно в списъците на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“, „USA Today“ и „Пъблишер Уикли“. Те са преведени на над 11 езика по целия свят.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Правосъдие – Карън Робърдс“