art plus

14.00 лв.

9 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9786191910908
Категории: ,

Описание

30 май 1984 г.

Американски бомбардировач Б-52 се разбива високо в планините Хиндукуш, на границата между Пакистан и Афганистан. Полетът е секретен. Изглежда истината за него ще остане заровена под планинските снегове завинаги: самолетът е превозвал ядрена глава.

30 години по-късно

Доктор Джонатан Рансъм работи като лекар доброволец в Афганистан. Той е прекъснал всички връзки с миналото си и е съвсем сам. Или поне така си мисли. Дивизията – секретна американска шпионска организация не е спирала да го следи и, без да знае, той е станал част от плановете им.

За Дивизията работи и съпругата на Джонатан – Ема. С нейна помощ талибанския лидер султан Хак се сдобива с ядрената глава от падналия през 1984 г. Б-52. Животът ѝ обаче е в опасност и за да я спаси, Джонатан е принуден да работи за Дивизията.

Бившият лекар се впуска в опасна мисия с твърде висок залог. Задачата му е да предотврати ядрен взрив в сърцето на Ню Йорк. Макар да не е сам в мисията си, Джонатан не бива да се доверява на никого, защото всеки довчерашен съюзник може да бъде днешен враг. Дори Ема, която продължава е обвита в тайни.

Коя е всъщност тя – съпругата на Джонатан, американски шпионин или руски двоен агент?

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Правилата на предателството – Кристофър Райх“