art plus

14.00 лв.

10 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 978-619-191-0915
Категории: ,

Описание

ПРАВИЛАТА НА ИЗМАМАТА

Доктор Джонатан Рансъм тъкмо е загубил съпругата си Ема при трагичен инцидент. Само ден по-късно той получава писмо, адресирано до нея, което го отвежда до мистериозна пратка – чанта, пълна със странни вещи. Всичко говори недвусмислено, че  съпругата му е водила двойствен живот. Оказва се, че Ема е разполагала с документи за чужда самоличност, сто хиляди франка и ключове от скъпа кола.

Джонатан трябва да разбере как и защо съпругата му се е сдобила с тях. Всичко става още по-странно, когато на малка швейцарска гара той е нападнат от двама полицаи, които искат да се доберат до мистериозната чанта, оставена за Ема. Това слага началото на задъхано и напрегнато преследване, в което Джонатан търси отговори за тайния живот на съпругата си. Неусетно той се оказва оплетен в мрежата на международния шпионаж, терористичните организации и високотехнологичните оръжия.

Ще успее ли да се измъкне жив и да разбере какво действително се е случило с Ема?

ХЛАДНОКРЪВНО ОТМЪЩЕНИЕ

Опустошен от разкритието за убийството на жена си Хелън, специалният агент от ФБР Пендъргаст търси отмъщение. Но това няма да е лесна задача. Докато преследва предателите на съпругата си от мъгливите тресавища на Шотландия, през шумните, изпълнени с тълпи улици на Ню Йорк, до мрачните блата из Луизиана, той е принуден да се разрови по-дълбоко и в миналото на Хелън. И потресен открива, че Хелън може да е била съучастник на собствения си убиец.

Сваляйки един след друг пластовете на измамата, Пендъргаст осъзнава, че конспирацията е много по-дълбока – обхваща цели поколения и е много по-чудовищна, отколкото той някога изобщо си е представял. И всичко, в което е вярвал, всичко, на което се е надявал, всичко, което е мислел че разбира… може би е ужасна лъж

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ПРАВИЛАТА НА ИЗМАМАТА – Кристофър Райх“