Къде ще бъдете, когато любовта идва чукайки на вратата ви?

Меки корици, 304 страници

10.00 лв.

6 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9789541702321

Описание

Сюжет:

В Южна Франция, тайните са вплетени в огрения от слънцето пейзаж като лози и като превъзходното вино, те стават все по-желани с всяка изминала година.
Франи Мартен не познава много добре този свят. Единственото, което иска, докато прекарва живота си в своята малка къща в Калифорния, е да се влюби. Мечтата ѝ почти се сбъдва, но сърцето ѝ е разбито още веднъж. И тогава тя получава загадъчно писмо, което променя всичко с поканата за семейна среща в Прованс …

За автора:

Елизабет Адлър е английска писателка на бестселъри в жанра романс и романтичен трилър. Писала е и под псевдонима Ариана Скот.

Когато дъщеря ѝ отива в интернат в нея се възвръща желанието да пише и тя бива обсебена от писателското си поприще. Първият си исторически романс „Leonie“ пише в Париж и в Южна Франция. Той е публикуван през 1985 г. във Великобритания и САЩ, след като обемът му е намален от 500 на 75 страници.

Втората ѝ творба е съвременният романтичен трилър „Дъщери на греха“, който е публикуван от издателите под псевдоним поради неговия различен жанр. Следват продължението на „Leonie“ – „Peach“, и романтичния трилър „Изплъзващи се образи“, който за последно е публикуван под псевдонима ѝ.

Оттогава Елизабет Адлър е автор на над 30 романа, много от които са били челните места на списъците на бестселърите.

Характерно за нейните съвременни романи е, че те описват действителни места, които самата писателка е посетила през живота си. Много от героите ѝ са с прототипи от нейното семейство, роднини или личности, които е срещнала в разнообразния ѝ живот.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Покана за Прованс – Елизабет Адлър“