Съществува ли Панацея? Кой първи ще открие легендарното лекарство? Ще бъде ли унищожено?

Меки корици, 492 страници

14.99 лв.

4 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9786191914685

Описание

“Панацея” е бестселър на американския лекар и писател Ф. Пол Уилсън.

Неговият криминален роман ни разказва за патолога д-р Лора Фанинг, която изследва два овъглени трупа, обгърнати в мистерия. Причината за смъртта е неизвестна. Общото между тях е наличието на еднакви загадъчни татуировки. Жертвите изглежда са обвързани с редица любопитни случаи на чудодейно изцеление н ахора. Разследването насочва д-р Фанинг към култ, който притежава легендарната панацея – лек за всички болести.

Лора се озовава по средата на древна война между тайните пазители на панацеята и също толкова потайните и опасни членове на групировка с името “536”. Това е братство, което пламенно вярва, че бог е обрекъл човечеството на страдание. Самата Лора не вярва в идеята на панацея, но това не пречи на агентите на групировката да се опитат да я убият.

Един самотен и смъртно болен милиардер наема д-р Фанинг да проучи възможността за съществуването на невероятното лекарство. Неговият собствен бодигард има за задача да охранява Лора. Двамата се опитват да стигнат първи до легендарния лек, преди агентите на “536” да са получили възможност да го унищожат. Но бодигардът не е този, за когото се представя!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Панацея – Ф. Пол Уилсън“