Меки корици

Комплект от трите книги на Миодраг Ковачевич с намалена цена!

21.00 лв. 42.00 лв.

16 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Категории: ,

Описание

Колелото на късмета

Посещението на братята Зарко и Марко в София открива пред Иво магията на казиното. Пленява го атмосферата на хазарта, с лесните възможности за печалби, посредством неочаквани похвати.

Блекджек, ротативки, рулетка – всички игри се оказват подвластни на групата. Венецът на посещението на братята трябва да е една голяма игра на блекджек, но дали няма да се окаже прав Заратустра, че: „Всяко нещо има край и той никога не е добър“.

Кюлче злато

София, наши дни. Докторантът Асен Григоров забелязва съмнителното поведение на научния си ръководител доцент Петров. Опитите му да намери обяснение на действията на доцента водят само до нови въпроси, което допълнително го мотивира. По същото време стар приятел моли Асен да му помогне с машинация в областта на нумизматиката. Ще постигне ли успех планът му някое от начинанията, или както винаги, когато танцуваш с дявола, можеш единствено да чакаш песента да свърши?

Шестица от тотото

София, наши дни. Случайно Максим получава възможност да научи числата в теглене на тотализатора. Дали това е резултат на сили от подсъзнанието му, или е свидетел на банална манипулация на системата, или е само сън? Ще успее ли да се ориентира и да улучи своята шестица от тотото? На кого може да разчита за помощ и до какво ще доведе неговата намеса?

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Пакет от 3 книги на Миодраг Ковачевич“

Подобни