Една история за пътуването към самия себе си, когато изглежда, че си се загубил…

От автора на „Самоубийци“

Меки корици, 336 страници

14.00 лв.

2 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9786191914326

Описание

Книгата „Несподелено“ е базирана на записките от личния дневник и диктофон на известната млада манекенка Нели Тристан. Тя тръгва на едно пътуване през мистичния Изток, подтикната от завещанието на ексцентричния си чичо. Това я провокира да поеме по пътя на своето духовно израстване и да намери себе си в един свят, който може да вземе толкова много от човека…

История за пътуването към самия себе си, когато изглежда, че си се загубил. За любовта, която не можеш да консумираш истински. За пътуването далеч от нея. За сблъсъка на твоя дух с духовете отвън. За едно приключение в малко познатата магия на Изтока.

За автора:

Ян Ван Сейл е псевдоним на българския автор Явор Веселинов.

Авторът е написал още и романите Самоубийци“,Сурогат“, „Ноември“, „Сънища“, „Колко голяма е голямата любов“, „Моторист“ и „Улица „Айнщайн“.

 

1 review for Несподелено – Ян Ван Сейл

:

Признавам си, книгата попадна малко случайно при мен, но в живота нищо не е случайно, само си мислим така. Още в самото начало си казах, че е трябвало явно да стигне до мен, тогава дори не знаех, че е българска. Още когато започна действието в Родопите, Пловдив, Асеновград и Калояново си казах – да, на вярното място е попаднала! Имах чувството, че виждам всяко едно място, защото съм от Пловдив. А когато Нели замина за Индия и Тибет, се срещнах с една нова и интересна за мен култура. Читателят преживява всеки един миг заедно с Алекс и Нели, за да стигне с тях до пълното им щастие! Дано книгата стигне до повече хора случайно, както при мен, или напълно последователно, след познаването и на другите произведения, с което аз със сигурност ще се запозная съвсем скоро време.

    :

    Здравейте, много Ви благодарим за положителната обратна връзка! Това ни дава стимул още повече да подкрепяме талантливите български автори!

Добавяне на отзив

Подобни