АРТ ПЛЮС

15.00 лв.

4 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9786191650545

Описание

На екрана Дрейк Слоун е неотразим със самоуверената си усмивка и поглед на опитен разбивач на сърца. Но когато прожекторите угаснат, той се превръща в затворен, замислен мъж, мълчаливо понесъл бремето на грижи, до които не допуска никого. Лори е пълна противоположност на представите на Дрейк за учителка: вместо понатежала матрона с отекли глезени и ортопедични обувки, тя се оказва млада, елегантна красавица с огнена прическа и дързък нрав. По нищо не личи, че и тя прикрива незаздравяла рана, а настоящето ѝ е мъчителен опит да се спаси от непоносимата самота.

Разбира се, между тия два остри камъка няма как да не запрехвърчат опасни искри още от първия миг, но нито Лори може да бие шута на „арогантния и нагъл, самозабравил се комедиант“, нито Слоун може да си позволи да изхвърли „проклетата даскалица“ от къщата си. Защото между двамата стои Дженифър – прекрасното дългокосо момиченце, което може да се превърне в заложница на мъжа и жената, от които нуждае повече от всичко на света… В луксозния дом на Дрейк в Ню Мексико, уединени сред заленина и уют, тримата като че ли имат шанс да се превърнат в семейство, но преди това всеки ще трябва да се освободи от най-дълбоките си страхове и да проправи път за най-силните трепети на сърцето – да се научи да обича.

„Има моменти на страст, болка, нежност… Всичко, на което да подвластни влюбените. Аз много обичам да пиша любовни романи – те са оптимистични и носят особен чар, който ги отличава от всеки друг вид проза.“
Сандра Браун

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Нежна тишина – Сандра Браун“