АРТ ПЛЮС

12.99 лв.

Изчерпан

Код: 978-619-191-6023

Описание

Великолепна романтична история, изпълнена с хумор и мъдрост, която ще ви накара да повярвате отново в магията на любовта!

Елизабет цял живот чака да бъде със своя любим. Тя вярва, че вече нищо не стои на пътя на щастието им. Но ето, че съдбата е решила да ѝ го отнеме миг преди щастливата им приказка да започне. Елизабет осъзнава, че е сама. Ето, че е на петдесет и девет години без мъжа, с когото си е представяла, че ще прекара остатъка от живота си.

След като си дава време да се справи емоционално със загубата на своя любим, Елизабет решава да продаде всичките си вещи и да замине надалеч. Дестинацията – Санторини. Белите къщички, кацнали на крайбрежните скали, привличат Елизабет с магичната си атмосфера и тя разбира, че е открила своя нов дом. Започва да учи гръцки език, а любовта ѝ към скъпоценните камъни ѝ отваря възможност да започне нова работа в местния бижутериен магазин. Елизабет има дарбата да надниква в душите на клиентите си и да открива правилното бижу за всеки един от тях. И тогава изневиделица в живота ѝ се появявам Константин – мъжът, който разтърсва из основи целия ѝ новоизграден живот само за да я накара да осъзнае, че двамата си принадлежат.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „МАГИЯТА НА ЛЮБОВТА – РУТ МАРИЯ КУБИЧЕК“