art plus

меки корици

14.99 лв.

5 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9786191911103
Категория:

Описание

ЛИЗИ ХАРИСЪН ГУБИ КОНТРОЛ

„Забелязали ли сте, че съвременната романтична героиня може да бъде, без да обръщате внимание на това, малко безполезна?“

Лизи Харисън не е романтична героиня. Дори не е близо до нея. Тя не разполага с котка, притежава не повече обувки, отколкото един обикновен човек, и в никакъв случай не е безнадеждно шантава и неорганизирана. Всъщност животът ѝ е идеално подреден и така ѝ харесва да бъде. Все още не е срещнала подходящия човек, но и не разполага с време за това. Целият ѝ ден е натоварен с работата на PR и програмата ѝ е изпълнена с безброй задачи. Дневникът ѝ е планиран за месец напред и тя е убедена, че нищо спонтанно не може да нахлуе в живота ѝ.

Но когато най-добрата ѝ приятелка Лулу подлага под въпрос нуждата от конторл в живота, Лизи започва да се чуди дали да не отпусне малко края. И когато тя е хвърлена в ръцете на клиент номер 1 на своя шеф – печално известния комик (и любовчия) Ранди Джоунс, Лизи неохотно започва да изпуска юздите на своя живот. Тя е на път да разбере, че да изгубиш контрол може да ѝ се хареса повече, отколкото някога е предполагала.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ЛИЗИ ХАРИСЪН ГУБИ КОНТРОЛ – Пипа Райт“

Подобни