НОВО от Арт Плюс

Меки корици

14.99 лв.

8 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 978-619-191-6313

Описание

Ливия Лоун

Детективът по сексуални престъпления от полицейското управление на Сиатъл Ливия Лоун познава отблизо чудовищата, които преследва. Преживяла е това да бъде продадена в робство от родителите си още като тийнейджърка заедно с малката си сес­тричка Насон, да бъде захвърлена някъде из Америка и малтретирана от мъжете, които са организирали целия трафик… Единст­веното, което е поддържало Ливия жива, е нейната решимост да открие сестричката си.

Младата жена никога не е преставала да търси Насон. Нейният начин да преглътне факта, че не е съумяла да предпази сестра си, е да пос­тигне и невъзможното в опитите си да вкара в затвора сексуалните хищници, отговорни за случилото се… или, когато няма друг избор – директно да ги ликвидира.

Но когато прясна следа се превръща в лъч надежда за откриването на Насон и на хората, които са измъчвали и двете момичета, Ливия ще трябва да стигне по-далеч от всякога – отвъд ролята си на полицай. Отвъд дори амплоато си на справедлива отмъстителка. Тя ще трябва да преживее наново кошмарите от миналото си. Да се изправи срещу един от най-влиятелните мъже от управ­лението на САЩ. И да разкрие конспирацията, в чиято основа се крие неописуемо зло.

Борбата е нечестна. Но Ливия има две преимущества: нестих­ващата си любов към Насон…

…и неукротимия копнеж за отмъщение.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ливия Лоун – Бари Айслър“