Благосъстояние, престиж, привилегии и всичките техни минуси…

Меки корици, над 1000 страници

29.98 лв. 44.97 лв.

Изчерпан

Описание

Комплект „Кралете на бърбъна“ – най-продаваната трилогия за 2019 година. Престиж и привилегии, пари и влияние – всичко е подвластно на любовта. Дори убийството!

Вземете комплект от трите части на поредицата на супер намалена цена!

I-ви том – „Кралете на бърбъна“:

Поколения наред семейство Брадфорд са известни като кралете на бърбъна. Дългите години благосъстояние им носят престиж и привилегии, както и класово разделение в скъпото имение Ийстърли. От едната страна е династията, която на пръв поглед играе по правилата на добрия вкус. От другата страна е персоналът, който работи неуморно по поддържането на безупречния имидж на Брадфорд. Двата свята никога не трябва да се смесват.

За Лизи Кинг, работеща като градинар в Ийстърли, пресичането на тази граница почти разрушава живота ѝ. Да се влюби в Тюлейн, блудният син на династията на бърбъна, не е нещо, което е искала и тежката им раздяла доказва правотата на инстинктите ѝ. Сега, след две години изгнание, Тюлейн се връща у дома и донася миналото със себе си. Никой няма да остане незасегнат: нито красивата му и безскрупулна съпруга, нито по-големият му брат, чиято язвителност и лоша кръв не познават граници, нито патриархът Брадфорд, който действа с желязна ръка, мъж без морал и скрупули, но с много и ужасни тайни.

II-ри том – „Ангелският дял“:

В Шарлмонт, Кентъки, членовете на семейство Брадфорд са каймакът на висшето общество – точно, както и изключителната им марка бърбън. В сложните им взаимоотношения е замесен и дискретният персонал, който поддържа огромния им имот. Нуждата от добър имидж е още по-голяма сега, когато очевидното самоубийство на патриарха на фамилията Брадфорд започва да изглежда все повече като убийство…

Никой не е заподозрян – дори и най-големият син на Брадфорд, Едуард. Проблемите между него и баща му обаче го навеждат на мисълта, че съвсем скоро обвиненията могат да бъдат хвърлени върху него. Когато разследването на смъртта се задълбочава, Едуард започва все повече да се увлича в пиенето, както и в дъщерята на учителя по отглеждане на коне. Междувременно, финансовото бъдеще на семейството е в ръцете на бизнес съперник – жена, която иска Едуард само за себе си.

Всичко обаче си има последствия и всички имат своите тайни. И точно преди залеза на фамилията се появява някой, стоял дълги години в сянка. Максуел се прибира у дома, но дали ще бъде спасител или ще се окаже най-големият от всички грешници?

III-ти том – „Дяволският дял“:

Първоначално смъртта на Уилям Болдуин – глава на семейство Брадфорд, e възприета като акт на самоубийство. Но тогава най-големият му син и заклет негов враг – Едуард, признава, че той е убиецът. Вече в ареста Едуард не скърби за разпадането на семейството си, нито за загубата на свободата си… Неговата любима – Сътън Смайт, е единственият човек, на когото някога наистина е държал, но тя е главен изпълнителен директор на най-големия конкурент на семейната му компания и връзката помежду им е невъзможна. И тогава, по време на престоя му в затвора, реалността се изправя лице в лице с него.

Лейн Болдуин, за когото се предполага, че винаги ще си остане плейбой и вечно в сянката на брат си Едуард, се превръща в глава на семейството и новия главен управител на „Брадфорд Бърбън Къмпани“. Той е убеден, че Едуард прикрива някого, затова заедно със своята най-голяма любов – Лизи Кинг, тръгват по следите на убиеца – само за да разкрият тайна, която е толкова опустошителна, колкото и животопроменяща.

И докато Лейн стремглаво търси истината, а Сътън осъзнава, че е неустоимо привлечена от Едуард. И въпреки обстоятелствата, обитателите на Ийстърли осъзнават, че вече нищо няма да е както преди. За някои това е добре, за други – би могло да бъде невъобразима трагедия. Само едно нещо е сигурно: любовта преживява всичко. Дори убийство.

 

Количествата в комплект са ограничени!

1 review for Комплект Кралете на бърбъна – Дж. Р. Уорд

(потвърден клиент):

Рядко давам лоша оценка на книги, но този пък няма да спестя критиката си към издателството. След първата книга рязко се забелязва спад в качеството на изработката на книгите-кориците стават все по-меки, шрифта все по-малък и сбит, страниците не са добре централизирани, печата на доста страници е размазан. За читателите само ще кажа, приятна и увлекателна история, много подходяща за рекакс.

Добавяне на отзив