Продължение на нашия топ роман „Аманда

Меки корици, 520 страници

14.99 лв.

1 налични

Описание

„Катрин“ е втората част и продължение на една от най-търсените ни книги от българската авторка Магдалена Николова – „Аманда

Когато през 1707 година Англия и Шотландия се обединяват в една държава с името Великобритания, в чест на този велик акт двама лордове – един от шотландския парламент и друг от английския, решават да оженят децата си. Така четиринадесетгодишният Джонатан и шестгодишната Катрин биват венчани. Те продължават живота си по старому с уговорката, когато тя навърши шестнайсет години, съпругът ѝ да я вземе от дома на родителите и в Единбург и да я отведе в Лондон, където да започнат съвместния си живот.

Докато годините минават, Джонатан смело се наслаждава на похотливите желания на всички дами, без да се ангажира по никакъв начин с тях. Когато Катрин навършва деветнайсет години, а съпругът ѝ изобщо не дава знак, че има намерение да заживее с нея, тя решава да вземе инициативата в свои ръце и сама да отиде при него в Лондон. Но там и предстои да се срещне с част от многобройните любовници на Джонатан; да вземе участие в борбите за трона на младата  държава; да разкрие дълго пазена тайна; да стане обект на интриги и заговори; да срещне нови приятели и врагове. Предстои ѝ да се влюби.

Ще успеят ли двамата да запазят семейството си и добрите си отношения? Какво се случва, когато една жена се влюби в непоправим женкар? И възможно ли е да се стопи ледът, вкаменил неговото сърце?

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Катрин – Магдалена Николова“