А


Издател„Арт Етърнал Дистрибушън“ ООДГрад на издателяСофияГодина на издаване2015Адрес на издателяул. „Димитър Моллов“ 28-БПечатница„Алианс Принт“ ЕООД, София

 

14.90 лв.

4 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 978-619-191-116-5

Описание

Това не е криза на средната възраст, ясно? Като за начало, не съм толкова стара, че да имам такава. Наричам го експеримент на щастието. Откраднах цяло лято от собствения си живот и докато свърши, планирам да си тръгна от мястото със списък в ръка. Десетте неща, които ме правят щастлива – това е всичко, което искам да знам. Не може да e толкова трудно, нали? Може да са малки неща – чаша чай в леглото, ден без дъжд, но може да са и по-големи. Все още съм в началото, така че как мога да знам?

Адолората Мартинели знае, че трябва да е щастлива. Има всичко, което някога е искала – собствен бизнес, съпруг и дете. Тогава защо се чувства сякаш нещо ѝ липсва? Когато ресторантът ѝ – „Малката Италия“, е остро критикуван от рецензент, тя осъзнава, че е изгубила единственото нещо, на което винаги е разчитала – любовта си към храната. Затова Адолората заминава сама за Венеция, за да намери десетте неща, които я правят истински щастлива. Щом ги открие, ще построи новия си живот според тях, но дали те ще включват живота ѝ в Лондон?

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Едно лято във Венеция – Ники Пелегрино“