Брой страници 384
Година на издаване 2008
Корици меки
Език български
Тегло 300 грама
Размери 20×13
10.00 лв.

5 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9789544092849
Категория:

Описание

Роман за страсти и приключения в един познат свят.

Джак Кели и Паул Ман, представители на враждуващи нации, се срещат на бойното поле във Франция и противно на всякаква логика се сприятеляват. Но и двамата не подозират, че миналото и бъдещето им ще бъдат неразривно свързани с едно почти неизвестно кътче от света – Папуа.
Джак и Паул са преживели една световна война… ще оцелеят ли след друга? Когато японците заплашват да нахлуят в тяхната нова родина, двамата разбират, че трябва да направят всичко възможно да защитят от безмилостния враг страната си и любимите си хора.
Синовете им Лукас Кели и Карл Ман също се обичат като братя и са готови да се бият за родината си. Карл става шпионин под прикритие, а Лукас, въпреки че е пострадал при злополука със самолета си, се включва в доброволческите отряди.
Също като бащите си и двамата са романтични натури. Благодарение на любовта те съумяват да оцелеят след всички перипетии.

Нова война, ново поколение и стар враг -„Едем“ е роман за опасности и безумна смелост, завладяващо четиво от майстора на сагата Питър Уот.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Едем – Питър Уот“