Меки корици, 320 страници

14.99 лв.

5 налични

Кол.

Icon Попитайте ни
Код: 9786191914463

Описание

Във вълнуващия финал на „Кралете на бърбъна“ на Дж. Р. Уорд – „Дяволският дял“, семейната династия на Брадфорд балансира на ръба на колапса след убийството на главния изпълнителен директор на „Брадфорд Бърбън Къмпани“ и баща на четиримата наследници.

Сюжет на „Дяволският дял“:

Първоначално смъртта на Уилям Болдуин – глава на семейство Брадфорд, e възприета като акт на самоубийство. Но тогава най-големият му син и заклет негов враг – Едуард, признава, че той е убиецът. Вече в ареста Едуард не скърби за разпадането на семейството си, нито за загубата на свободата си… Неговата любима – Сътън Смайт, е единственият човек, на когото някога наистина е държал, но тя е главен изпълнителен директор на най-големия конкурент на семейната му компания и връзката помежду им е невъзможна. И тогава, по време на престоя му в затвора, реалността се изправя лице в лице с него.

Лейн Болдуин, за когото се предполага, че винаги ще си остане плейбой и вечно в сянката на брат си Едуард, се превръща в глава на семейството и новия главен управител на „Брадфорд Бърбън Къмпани“. Той е убеден, че Едуард прикрива някого, затова заедно със своята най-голяма любов – Лизи Кинг, тръгват по следите на убиеца – само за да разкрият тайна, която е толкова опустошителна, колкото и животопроменяща.

И докато Лейн стремглаво търси истината, а Сътън осъзнава, че е неустоимо привлечена от Едуард. И въпреки обстоятелствата, обитателите на Ийстърли осъзнават, че вече нищо няма да е както преди. За някои това е добре, за други – би могло да бъде невъобразима трагедия. Само едно нещо е сигурно: любовта преживява всичко. Дори убийство.

 

Тук можете да намерите книга първа от сагата, ако сте я пропуснали – „Кралете на бърбъна“.

Тук можете да намерите книга втора от сагата, ако сте я пропуснали – „Ангелският дял“.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Дяволският дял – Дж. Р. Уорд“