Дали любовта им ще се окаже достатъчно силна, за да устои на опасностите, заобикалящи ги в това тънещо в разруха кътче на света?

14.99 лв.

Изчерпан

Описание

„Аманда“  е роман от българската писателка Магдалена Николова.

Историята ни пренася на екзотичния остров Ямайка в далечната 1692-ра година. Процъфтяващият по това време пристанищен град Порт Роял е сринат до основи от опустошително земетресение. Докато части от него потъват завинаги под вълните на Карибско море, чувствата се превръщат в спасение за една красива слугиня и нейния господар.

Младата графиня Аманда е едва седемнадесетгодишна, когато е продадена на търг в Порт Роял като робиня. Новият ѝ собственик е търговецът и плантатор Джейсън Стюарт. Принуден да напусне родния Лондон в следствие на грандиозен скандал, той се установява на остров Ямайка.

Дали любовта им ще се окаже достатъчно силна, за да устои на опасностите, заобикалящи ги в това тънещо в разруха кътче на света?

 

За да научите историята докрай, вземете и другите книги от сагата „Новият Вавилон“:

Книга втора – „Катрин

Книга трета – „Ливит

2 reviews for Аманда – Магдалена Николова

:

Прекрасна книга , аз давам 10 от 10 точки , прочетох я на един дъх. Не съм очаквала че български автор може да напише толкова добра книга и толкова ангажиращ сюжет.

    :

    Здравейте, много Ви благодарим за положителната обратна връзка! „Аманда“ има и втора част – „Катрин“ като скоро ще излезе и третата част „Ливит“.

    https://artplus.bg/books/katrin-magdalena-nikolova/

:

Изключително добре написана книга, много вълнуващ сюжет, който държи в напрежение от първата до последната страница! За жанра си, смятам, че е на световно ниво!

Добавяне на отзив